Δελτίο Τύπου: Αθέμιτες εμπορικές πρακτικές – Παραβίαση της νομοθεσίας από την Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών Ανάπτυξης και Προγραμματισμού Συστημάτων με δ.τ. JMC A.E.

Default Image

Με το υπ' αριθμ. πρωτ. 33315/06.06.2024 έγγραφό της η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” ενημέρωσε τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών Ανάπτυξης και Προγραμματισμού Συστημάτων” με διακριτικό τίτλο “JMC A.E.”, που εδρεύει στο Καρπενήσι, σε μεγάλο αριθμό καταναλωτών προκειμένου να διερευνήσει το ζήτημα στο πλαίσιο των κατά νόμο ελεγκτικών και κυρωτικών αρμοδιοτήτων της.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή έχει απευθύνει την υπ' αρ. πρωτ. 36836/2024 Σύσταση προς την εταιρεία  ενώ,   δυνάμει   των   διατάξεων   του   άρθρου  4   παρ.  8   του   ν.3297/2004  (ΦΕΚ  Α΄259), προχώρησε στη με αριθμό πρωτ. 37584/28-6-2024  ανακοίνωση αξιόποινης πράξης (κατ' άρθρο 37 παρ. 2 και 3 ΚΠΔ) προς την αρμόδια Εισαγγελία Καρπενησίου. 

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
Attached Files

Συνεχίστε με τα παρακάτω

Στις 25 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Συνήγορο του Καταναλωτή κ.

Στην έδρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Συνηγόρου του Καταναλωτή κ.

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή (15 Μαρτίου), ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η φετινή επίσημη ημέρα του διεθνούς εκπτωτικού γεγονότος της Black Friday (24 Νοεμβρίου 2023) πλησιάζει, ακολουθούμενη ευθύς αμέσως από τη Cyber Monday, αν και οι σχετικές

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Συνήγορο, κ. Βασιλική Μπώλου, και τον Βοηθό Συνήγορο, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, παρέδωσε στον Υπουργό Ανάπτυξης, κ.