Παράδοση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων 2022 της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή” στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και στον κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου

Παράδοση ετήσιας έκθεσης στον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Κώστα Σκρέκα

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Συνήγορο, κ. Βασιλική Μπώλου, και τον Βοηθό Συνήγορο, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, παρέδωσε στον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Κώστα Σκρέκα και στον κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου την ετήσια έκθεση της Αρχής για τα πεπραγμένα του 2022.

Επισυναπτόμενα αρχεία
Attached Files

Συνεχίστε με τα παρακάτω

Στην έδρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Συνηγόρου του Καταναλωτή κ.

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή (15 Μαρτίου), ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η φετινή επίσημη ημέρα του διεθνούς εκπτωτικού γεγονότος της Black Friday (24 Νοεμβρίου 2023) πλησιάζει, ακολουθούμενη ευθύς αμέσως από τη Cyber Monday, αν και οι σχετικές

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Συνήγορο, κ. Βασιλική Μπώλου, και τον Βοηθό Συνήγορο, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής, κ.

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ.