Δελτίο Τύπου: Συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και της Ανεξάρτητης Αρχής Συνήγορος του Καταναλωτή

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Συνήγορο του Καταναλωτή κ. Λευτέρη Ζαγορίτη

Στις 25 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Συνήγορο του Καταναλωτή κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, στην οποία παρευρέθησαν η Αναπληρώτρια Συνήγορος κα Βάσια Μπώλου και ο Βοηθός Συνήγορος κ. Ευθύμιος Τσίγκας, με αντικείμενο τη λειτουργία της αγοράς και την προστασία του καταναλωτή.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ενημερώθηκε από τον Συνήγορο του Καταναλωτή για το έργο της Αρχής αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία λόγω της μεγάλης αύξησης των αναφορών σε συνδυασμό με την υποστελέχωσή της.

Επισυναπτόμενα αρχεία
Attached Files

Συνεχίστε με τα παρακάτω

Στην έδρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Συνηγόρου του Καταναλωτή κ.

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή (15 Μαρτίου), ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η φετινή επίσημη ημέρα του διεθνούς εκπτωτικού γεγονότος της Black Friday (24 Νοεμβρίου 2023) πλησιάζει, ακολουθούμενη ευθύς αμέσως από τη Cyber Monday, αν και οι σχετικές

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Συνήγορο, κ. Βασιλική Μπώλου, και τον Βοηθό Συνήγορο, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, παρέδωσε στον Υπουργό Ανάπτυξης, κ.